Hallo!

Maandag is niemands favoriete dag.
Dat weten we als ouders van 2 meisjes als geen ander. Maar met Mangos on Monday – een nieuw en op en top Belgisch kledingmerk – fleurt jouw grijze maandag helemaal op. Trek ‘s morgens samen met je kinderen mooie, hoogwaardige kledij aan en het hele gezin voelt zich meteen in z’n sas. When life gives you lemons, bring out the mangos.

Op en top Belgisch

Mangos on Monday is een op en top Belgisch kledingmerk met kleurige basics voor baby’s, peuters, jonge kinderen en stijlvolle dames. Onze kledij is een laagje goed gevoel voor elke dag.
En dat komt op maandag nog meer tot z’n recht.

Duurzaam materiaal

Kwaliteit kan je natuurlijk niet zomaar claimen. Met Mangos on Monday werken we met hoogkwalitatieve bio-katoen. Al onze kledij, inclusief de print, is GOTS-gecertificeerd (Global Organic Textile Standard), een internationaal hoog aangeschreven label. Dat betekent niet enkel duurzame kledij, want we printen ook met milieuvriendelijke inkt.

Unieke designs

Voor de illustraties werken we samen met Belgische ontwerpster Laura Muls. We speelden al langer met het idee dat het leven een echte jungle is. Rond dat thema werkten we onze eerste ideetjes en personages uit. Laura vertaalde onze ideeën in de vrolijke designs die je op onze website vindt. We kijken ernaar uit om ook met andere ontwerpers op termijn nieuwe unieke designs te ontwikkelen en als merk te groeien.

Onze eigen aapjes… euh kinderen zijn dol op de basics en dragen ze nu al voortdurend. En met de matchende outfit voor de kids en mama lopen we samen maar al te graag op straat.

Small things spice up life.
Start with Mangos on Monday.

– Audrey & Maarten

Mangos on Monday - Maarten De Proost & Audrey Bodson